AcasăPoliticaPrimarul sectorului 1, dupa ce s-a inscris in PDL: Nu e important...

Primarul sectorului 1, dupa ce s-a inscris in PDL: Nu e important ce functie va ocupa Chiliman, ci ca dreapta sa fie unita

Saptamana a inceput cu o schimbare pentru Andrei Chiliman. Edilul sectorului 1 al Capitalei si-a anuntat trecerea in randul democrat-liberalilor.

Motivand ca a luat aceasta hotarare, printre altele, pentru ca doreste sa-si aduca aportul, odata ce face parte din randurile PDL, la aparitia unui viitor partid al dreptei, primarul Chiliman si-a asigurat votantii, care l-au ales in fruntea sectorului 1, ca nu va uita de chestuinile administrative ale urbei. „E nevoie de o singura formatiune de dreapta in Romania. Personal, am ales sa vin la PDL pentru ca PDL reprezinta ceea ce doresc eu pentru Romania. Este un partid de dreapta, afiliat la PPE, care poate promova politici de dreapta, pentrr dezvoltarea normala a Romaniei”, a declarat Chiliman, avandu-l in stanga sa pe liderul democrat-liberalilor, Vasile Blaga.

Cat priveste functia pe care ar urma sa o ocupe in PDL, Chiliman a refuzat sa confirme sau sa infirme varianta aparuta pe, surse, orele trecute, conform careia ar fi posibil sa devina prim-vicepresedinte al formatiunii. Fostul liberal s-a rezumat sa spuna ca mai important este sa se reuseasca unificarea dreptei, decat acest aspect. „Ati vazut ca eu nu m-am batut nicodata pentru functii. Le multumesc colegilor de la PDL (…) Cred ca nu e important ce functie va ocupa Chiliman, important e ca dreapta sa fie unita”, a concluzionat edilul sectorului 1, cel mai nou membru al PDL.

author avatar
Cristina Stefan
161 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger