AcasăPoliticaPrimarul Robu, la o zi dupa ce a fost la DNA: "E...

Primarul Robu, la o zi dupa ce a fost la DNA: „E strigator la cer ce mi se intampla! Sunt corect si cinstit 100%, nu 99,99%!”

Edilul liberal al orasului de pe Bega e decis sa dovedeasca lumii ca nu are „cea mai mica vina” in dosarul in care e suspect de abuz in serviciu si in care numele sau apare mentionat, alaturi de cel al unui fost primar timisorean, dar si al altor persoane, in legatura cu retrocedarea a peste 900 de imobile de pe raza municipiului.

Nicolae Robu a tinut sa explice ca in mandatul sau de primar s-au vandut doua apartamente- unul cu o camera, altul cu doua camere- in privinta carora sunt suspiciuni de nerespectare al Legii 112, edilul sustinand sambata – intr-o conferinta de presa convocata special pe acest subiect – ca in cursul acestei zile a fost la fata locului sa vada „despre ce e vorba”.

„Eu, ca primar, n-am gresit cu absolut nimic, mai mult, am cerut Aparatului de Specialitate, in mod expres, sa-mi spuna, dupa ce s-au semnat contractele cu aviz de legalitate din partea Serviciului Juridic, sa-mi spuna daca au fost intrunite toate conditiile legale”, primarul timisorean adaugand, in cadrul conferintei, ca are un raspuns scris care ar atesta ca „vanzarea s-a facut in conditii de legalitate”.

Mai mult, tot sambata, primarul Robu a postat si un mesja pe contul sau de Facebook, in care noteaza, cu litere mari, ca „este strigator la cer ce mi se intampla!”. Edilul a postat si fotografii cu locuintele in cauza. <<Nu este strigator la cer sa se vorbeasca despre mine „la gramada” pentru „vanzarea frauduloasa a 1000 de locuinte catre persoane influente, cu cauzarea unui prejudiciu de 40 de milioane euro”?! Oameni buni, eu sunt corect si cinstit 100 %, nu 99, 99%!!!>>, a tinut primarul Timisoarei sa se stie.

Deunazi, la cateva ore de cand Robu ajunsese la DNA Bucuresti, procurorii anuntau ca actualul edil e suspect de abuz in serviciu. „In perioada 1996 – 2015, mai multi functionari publici din cadrul Primariei municipiului Timisoara, precum si alte persoane, si-au incalcat atributiile legate de aplicarea Legii 112/1995 si au deposedat Statul Roman de 967 de imobile, majoritatea aflate in centrul vechi al orasului, producand un prejudiciu estimat la 40 de milioane euro in dauna statului’, precizau anchetatorii DNA.

sursa foto: Nicolae Robu/Facebook

188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger