AcasăPoliticaPrimarul Robert Negoita, explicatii la Parchet in privinta tezei de doctorat

Primarul Robert Negoita, explicatii la Parchet in privinta tezei de doctorat

La primele ore ale zilei, edilul sectorului 3 al Capitalei a ajuns la sediul Parchetului General, unde s-a deschis un dosar de cercetare.

Anchetatorii l-au citat in aceasta privinta, astfel ca primarul s-a prezentat la Parchetul de pe langa Inalta Curte undeva in jurul orei 10. Concret, se asteapta ca Robert Negoita sa dea anumite explicatii in fata procurorilor, in privinta tezei sale de doctorat, lamuriri care sa faca lumina in privinta suspiciunilor de plagiat care planeaza in privinta lucrarii in cauza.

Ar fi de precizat faptul ca in momentul in care a fost intrebat daca se teme ca ar putea fi cercetat penal pentru acuzatia de plagiat, Robert Negoita a dat urmatorul raspuns: „Nu-i vorba de asa ceva. Vorbeati de cercetat penal, nu e cazul de asa ceva. (…) Vorbim cand o sa ies”.

Dar si ca dosarul in cauza a fost deschis in cursul lunii trecute, fiind vorba int-ro prima faza de o autosesizare a procurorilor de la Parchetul de pe langa sectorul 1, ulterior cauza fiind preluata de Parchetul General.

Robert Negoita si-a dat doctoratul la Academia de Politie ” Alexandru Ioan Cuza”, teza sa in domeniul Stiintelor Juridice fiind sustinuta in urma cu patu ani.

sursa foto: Facebook/Robert Negoita

author avatar
Cristina Stefan
97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger