AcasăPoliticaPrimarul Robert Negoita a dat ochii cu procurorii

Primarul Robert Negoita a dat ochii cu procurorii

Robert Negoita

Inainte de a ajunge la birou, in aceasta dimineata, actualul edil al sectorului 3 a facut o oprire la DNA. A fost chemat de procurori, asa ca s-a prezentat la primele ore ale zilei de joi pe Stirbei Voda, la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie.

Robert Negoita

UPDATE: Odata ce a parasit cladirea DNA-ului, Robert Negoita a facut cateva noi precizari cu privire la motivele pentru care anchetatorii au dorit sa il audieze. „Sper sa ajungem cat mai repede  in instanta cu acest dosar si sa dovedesc acolo nevinovatia mea”, a sustinut primarul sectorului 3, precizand ca ar fi vorba despre „niste fapte de cand eram eu in zona de management privat”, cauza care „n-are nicio legatura cu activitatea mea de cand fac management public”.

Intrebat daca ia in calcul o eventuala retragere din cursa electorala din vara, Robert Negoita a respins categoric aceasta varianta. „Mi-am anuntat intentia de a candida (…) asta e calitate din 2009, n-as fi candidat nici acum 4 ani, nici in 2008, la parlamentare”, a tinut sa mentioneze actualul edil al sectorului 3.

––––

Motivul prezentei primarului la DNA are legatura cu o plangere depusa de fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, in urma cu aproximativ sapte ani, insa pentru moment nu se cunosc si alte detalii in privinta cauzei aflate in investigarea procurorilor anticoruptie.

La intrarea la discutiile cu procurorii, in jurul orei 10, in momentul in care a fost intrebat daca are calitatea de suspect a raspuns -„ceva de genul, da”, Negoita a promis ca va oferi mai multe detalii dupa ce audieri.

Ar mai fi de precizat faptul ca edilul sectorului 3 a venit singur la aceste discutii cu anchetatorii DNA, fara avocat.

author avatar
Cristina Stefan
311 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger