AcasăPoliticaPrimarul Piedone sustine ca a gresit ca n-a demisionat imediat dupa tragedia...

Primarul Piedone sustine ca a gresit ca n-a demisionat imediat dupa tragedia din club: „onoarea trebuia sa fie in prima zi”

Dupa ce a anuntat, miercuri dimineata, printr-un comunicat, ca renunta la sefia Primariei sectorului 4, la cinci zile de la dezastrul care a cuprins clubul Colectiv, Cristian Popescu Piedone a ales sa faca si cateva declaratii, din fata sediului institutiei pe care a condus-o incepand cu 2008.

Mentionand ca a comunicat prost, in privinta tragediei din Colectiv, dar si ca vrea sa fie inteles ca om, edilul demisionar a lasat sa se inteleaga ca regreta acum ca nu a facut acest pas inapoi la scurta vreme dupa incendiul care a rapit vierile a 32 de tineri. „E un act… onoarea trebuia sa fie in prima zi”, a tinut sa spuna politicianul, in momentul in acre a fost intrebat daca demisia e un act de onoare.

Mai mult, Piedone a rememorat episodul din seara tragediei. „Trecutul nu ti-l mai da nimeni inapoi. Dar tin sa spun ca am fost la nici 20 de minute la locul accidentului (…) am ajutat (…) acele clipe nu le voi uita toata viata mea”, a marturisit edilul.

Totodata, politicianul insista ca problema a aparut pe fondul unei lipse de comunicare publica, dar si al unui „fond emotional incarcat” si spune ca a refuzat consilierea in momentele de dupa tragedie. „Este o greseala si mi-o asum, prea tarziu mi-o asum, ca n-am procedat la demisie imediat dupa accident. Imi voi reprosa toata viata acest lucru – cand am intervenit si v-am pus la dispozitie documente n-am vrut sa fug de responsabilitatea (…) am vrut sa transmit multe alte mesaje(…) nu m-a consiliat nimeni (…) las capul in jos pentur ca n-am avut inspiratia sa am o consiliere (…) in modul de a comunica cu dvs. si cu opinia publica”, a mai lamurit primarul demisionar.

Anterior, dupa cum aminteam, precizarile sale au fost cuprinse intr-un comunicat. Detalii AICI.

author avatar
Cristina Stefan
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger