AcasăPoliticaPrimarul Mladin ajunge in instanta intr-un alt dosar

Primarul Mladin ajunge in instanta intr-un alt dosar

La mai putin de o luna de cand a ajuns in arest preventiv, in noul dosar in care a ajuns in atentia procurorilor anticoruptie, Adrian Mladin, edilul localitatii ilfovene Jilava, afla ca aceasta cauza va ajunge sa fie judecata de catre magistratii Tribunalului Bucuresti.

Totul dupa ce luni, procurorii DNA au dispus trimiterea in instanta a dosarului in care primarul Adrian Mladin este acuzat de luare de mita, spalare de bani si fals in declaratii. In cauza de fata a mai fost deferit justitiei si un administrator de firma, cercetat de DNA pentru dare de mita, spalare de bani, dar si fals in inscrisuri sub semnatura privata, in forma continuata, din care anunta procurorii, intr-un comunicat.

Cat despre acuzatiile aduse celor doi, anchetatorii DNA mentioneaza in rechizitoriul intocmit in prezenta cauza faptul ca in urma cu sase ani, in aprilie, edilul din Jilava „s-a inteles cu inculpatul Constantin Marian si cu o alta persoana, ca acestia din urma sa infiinteze o societate comerciala in scopul de a obtine contracte publice de la primaria comunei Jilava”.

Va reamintim faptul ca DNA l-a mai trimis pe Mladin in fata magistratilor in doua dosare, intr-ului dintre ele primind, in prima instanta, o pedeapsa privativa de libertate de sapte ani.

sursa foto: b1.ro

96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger