AcasăPoliticaPrimarul Chisinaului, nasul fetitei Elenei Basescu. Chirtoaca i-a adus un cadou simpatic...

Primarul Chisinaului, nasul fetitei Elenei Basescu. Chirtoaca i-a adus un cadou simpatic nepoatei presedintelui!

Dragalasa nepotica a sefului statului va fi botezata de actualul primar al Chisinaului, Dorin Chirtoaca.

(foto: facebook)

Pana la momentul in care va fi crestinata Sofia Anais, viitorul parinte spiritual al fetitei a tinut sa vina sa o vada, la Bucuresti, chiar inainte de a pleca la Summitul Parteneriatului Estic, la care a participat si seful statului.

Cea care a anuntat numele nasului micutei a fost chiar mama Sofiei, Elena Basescu, prin intermediul unei postari pe o retea de socializare. In dreptul unei fotografii in care edilul de la Chisinau apare privind-o pe fetita care doarme in carucior, europarlamentarul a postat si un mesaj din care reiese faptul ca Dorin Chirtoaca o va boteza pe prima nepoata a presedintelui Basescu. „Nasul Dorin Chirtoaca a vizitat-o pe Sofia in drumul sau catre Vilnius”, a dezvaluit Eba, spunand, totodata, ca primarul moldovean i-a daruit viitoarei sale finute un ursulet de plus „foarte dragut”.

 

Dorin Chirtoaca si Elena Basescu, la nunta mezinei presedintelui

De altfel, intrebat cum i se pare micuta, Chirtoaca le-a raspuns jurnalistilor, inainte de a pleca la summit, ca e „un copil dragalas (…) care cu siguranta va trai intr-o Romanie reintregita”.

Sofia Anais, primul copil al cuplului Elena Basescu-Bogdan Ionescu, a venit pe lume pe 1 septembrie 2013, la exact un an de la momentul in care parintii ei isi jurau credinta vesnica, in fata altarului.

314 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger