AcasăPoliticaPrimarii resping desfiintarea sectoarelor: ”Vrem referendum!”

Primarii resping desfiintarea sectoarelor: ”Vrem referendum!”

Primarii de sector vor sa-l tina din scurt pe edilul Capitalei, Sorin Oprescu

Primarii celor sase sectoare ale Capitalei si-au exprimat dezacordul fata de desfiintareaadministratiilor locale, ca entitati autonome.

Primarii de sector vor sa-l tina din scurt pe edilul Capitalei, Sorin Oprescu

”Voievozii” celor sase sectoare au pus bazele unei ascociatii al carui scop declarat este sa le asigure o mai buna comunicare cu ”tarul” Sorin Oprescu. ”Pohta ce am pohtit-o eu, azi s-a indeplinit. Nu dorim decat sa existe comunicare intre noi, iar apoi catre tarul Bucurestilor. Il fac tar pentru ca el ne-a facut voievozi. Dar noi suntem in jungla zi de zi, in timp ce el este in Olimp”, a declarat primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, cu prilejul infiintarii Asociatiei Primarilor de Sector.

In context, cei sase edili au respins gestionarea problemelor Capitalei doar de la nivelul unei singure primarii. ”Exista tot felul de instrumente care pot fi folosite, inclusiv referendumul bucurestenilor, ca sa vedem ce isi doresc de fapt bucurestenii. Pana la sfarsit, orice lege a vreunui legiuitor, indiferent care este el, se face in interesul cetatenilor si nu in interesul unor persoane sau unor grupuri de persoane”, a afirmat primarul sectorului 1, Andrei Chiliman.

author avatar
Adelina Ionicel
203 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger