AcasăPoliticaPrima reactie premierului Ponta, dupa audierea mamei sale la DNA!

Prima reactie premierului Ponta, dupa audierea mamei sale la DNA!

La cateva ore de la plecarea mamei sale de la sediul DNA Ploiesti, unde a fost audiata, in calitate de martor, in legatura cu dosarul in care cumnatul premierului a ajuns in vizorul procurorilor anticoruptie, Victor Ponta a avut o prima reactie in privinta acestui subiect indelung mediatizat.

Pentru a-si exprima, scurt, dar cat mai clar posibil, punctul de vedere in legatura cu prezenta celei acre i-a dat viata, la discutiile cu prorucorii ploiesteni din cadrul DNA, Ponta a folosit contul sau oficial de Twitter. Pe care a notat, telegrafic, o idee in legatura cu prezenta Corneliei Naum, joi dimineata, la DNA Ploiesti. „Mama mea audiata la DNA/ show gratuit pt Realitatea TV ( ca tot nu au ei bani sa plateasca taxe)!”, suna postarea in cauza.

(foto: captura Twitter/Victor Ponta)

Va amintim ca mama primului-ministru si a Alexandrei Hertanu, sora premierului si totodata sotia afaceristului Iulian Hertanu -aflat in acest moment in arest preventiv, pentru 30 de zile, dupa ce procurorii DNA l-au acuzat de fapte coruptie intr-un dosar privind utilizarea unor fonduri europene – a discutat cu reprezentantii Directiei Nationale Anticoruptie. Cornelia Naum a fost insotita de avocat.

Audierea mamei lui Ponta vine la exact o saptamana de cand si sora sefului Guvernului, Alexandra Hertanu, trecea pragul sediului DNA Ploiesti. Ulterior prezentei sale la institutia amintita, aceasta a precizat ca s-a prezentat „de bunavoie” la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a recupera hard-disk-urile firmei al carei administrator este, dar si ca a dat o declaratie in calitate de martor.

author avatar
Cristina Stefan
183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger