AcasăPoliticaPrima reactie de la PSD, dupa aflarea deciziei definitive a instantei in...

Prima reactie de la PSD, dupa aflarea deciziei definitive a instantei in cazul Dragnea: „Suntem inmarmuriti”

Prima voce din randul social-democratilor – partid a carui conducere s-a reunit, de cateva ore bune, la sediul central al PSD, in asteptarea aflarii verdictului Instantei Supreme – a fost cea a lui Codrin Stefanescu.

Secretarul adjunct al PSD a iesit din sediul formatiunii conduse de Dragnea, pentur a oferi „o reactie la cald”, dupa pronuntarea deciziei definitive pronuntate de catre cei cinci magistrati din completul de la Instanta Suprema.

Avand in vedere ca, atat Dragnea, cat si social-democratii sperau la o achitare a actualului sef al PSD, Stefanescu a facut cateva declaratii, din care sa reiasa faptul ca atat el, cat si colegii sai il sustin ‘pana la capat’ pe fostul ministru. „Suntem inmarmuriti, suntem mai mult decat socati (…) de ce se intampla astazi in Roamnia. Omul acesta (Dragnea-n.r) nu a facut nimic altceva decat sa le ceara romanilor sa iasa la vot”, a precizat Stefanescu, subliniind ca pesedistii au sperat in achitarea lui Dragnea, care „n-are nicun fel de vina”.

Va reamintim ca Instanta Suprema a dispus o sentinta definitiva de doi ani cu suspendare in cazul lui Dragnea, dar si a unui termen de incercare de patru ani.

author avatar
Cristina Stefan
191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger