AcasăPoliticaPrima reactie a presedintelui Iohannis, dupa retinerea primarului Capitalei

Prima reactie a presedintelui Iohannis, dupa retinerea primarului Capitalei

Aflat in Arges, unde a participat la un eveniment gazduit de orasul Mioveni, seful statului a facut, duminica, referire si la subiectul zilei, cel al retinerii primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu.

In opinia presedintelui, masura luata de catre procurorii DNA la adresa edilului bucurestean poate fi privita sub doua aspecte, cel care prevaleaza fiind semnalul ca eforturile de eradicare a coruptiei continua. „Este un eveniment foarte trist. Dar, pe de alta parte, este un semnal ca lupta anticoruptie merge mai departe in forta. Si acesta este un lucru bun”, a precizat presedintele in privinta situatiei edilului Capitalei.

Reactia liderului de la Cotroceni vine in contextul in care, dupa ce a fost retinut in cursul noptii trecute, primarul Capitalei – acuzat de DNa de luare de mita – a asistat la perchezitiile care s-au facut, in prima parte a zilei, in locuinta sa de la Ciolpani. Odata ce verificarile domiciliare s-au incheiat, Sorin Oprescu a fost dus cu o duba in Arestul Politiei Capitalei, unde va ramane pana cand ordonanta de retinere – pentru 24 de ore- emisa pe numele sau va expira.

sursa foto: facebook

255 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger