AcasăPoliticaPrima reactie a Alinei Gorghiu dupa demisia lui Blaga

Prima reactie a Alinei Gorghiu dupa demisia lui Blaga

Ramasa- cel putin deocamdata- in postura de unic lider al marelui PNL, odata ce Vasile Blaga a decis sa se retraga din postura de co-presedinte al formatiunii, odata anchetat de DNA, Alina Gorghiu a avut un prim punct de vedere exprimat in spatiul public.

In mare, precizarile merg spre o unica directie, si anume catre faptul ca decizia lui Blaga -„un exemplu de onoare si consecventa” -ar fi o dovada in plus ca liberalii sunt consecventi ideilor exprimate prin principiile de integritate, dar si idealului de a fi altfel decat ceilalti actanti de pe scena politica. „Regret situatia deloc confortabila in care se afla colegul si prietenul nostru, dl copresedinte Vasile Blaga, si am totala incredere in prezumtia de nevinovatie”, transmite Alinei Gorghiu, fara sa omita faptul ca „in privinta implicatiilor politice, Partidul National Liberal pierde un stalp al constructiei sale, in urma acestei demisii”, transmite Gorghiu, printr-un comunicat.

Aducand in discutie situatia la nivel de conducere a PNL-ului, Gorghiu a anuntat doar ca in intervalul urmator se vor lua „toate deciziile necesare”, dar nu oricum, ci „prin consultare”.

Cu gandul la alegeri

In alta ordine de idei, in ciuda faptului ca Blaga paraseste sefia PNL-ului, dar si a campaniei pentru parlamentare, Gorghiu a pus accent pe faptul ca liberalii trebuie sa se focusese pe viitorul scrutin. „Toate eforturile si gandurile noastre trebuie sa se indrepte acum spre alegerile din decembrie. (…) Avem datoria sa castigam aceste alegeri (…), in primul rand, pentru a nu lasa Romania pe mana unui cartel politic, care urmareste doar obiective revansarde si retrograde”, le-a transmis Alina Gorghiu, public, colegilor sai liberali.

Nu in ultimul rand, Gorghiu a tinut sa mentioneze numele celor doi sefi de Palate: Cotroceni si Victoria, ceea ce ar putea alimenta si mai mult zvonurile cum ca liberalii si l-ar dori pe Ciolos in randurile lor, chiar daca primul-ministru a declarat – in cateva randuri, chiar- ca nu are de gand sa candideze la viitoarele alegeri. „PNL este, alaturi de Presedintele Klaus Iohannis si de Prim-ministrul Dacian Ciolos, o forta care isi doreste schimbarea in bine si pana la capat a Romaniei”, sustine sefa lieberalilor.

foto: facebook

254 afisari

1 COMENTARIU

  1. ”Un exemplu de onoare si consecventa”. Ce dragut! Sa-i spuna careva moldovencei ca in politica doar boul este consecvent. De la Iorga citire.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger