AcasăPoliticaPrima plangere contra Malaysia Airlines: tatal uneia dintre victime cere daune si...

Prima plangere contra Malaysia Airlines: tatal uneia dintre victime cere daune si lamuriri

Tatal unuia dintre pasagerii aflati in aeronava Malaysia Airlines, care a decolat pe 8 martie si s-a prabusit, confom autoritatilor malaeziene, in Oceanul Indian, s-a adresat justitiei.

Omul si-a angajati avocati americani care sa il reprezinte in aceasta cauza. Januari Siregar, tatal uuia dintre pasagerii aflati, alaturi de alte 238 de persoane, in aeronava care ar fi trebuit sa ajunga, din Kuala Lumpur la Beijing, cere explicatii de la reprezentantii Malaysia Airlines, dar si de la Boeing, producatorul aeronavei.

Avocatii barbatului nu au precizat exact valoarea daunelor solicitate, rezumandu-se sa mentioneze ca e vorba despre mai multe milioane de dolari, insistand, insa, asupra faptului ca, de  fapt, clientul vrea sa afle raspunsuri cu privire la accidentul tragic, potrivit indianexpress.com. Mai exact, daca a fost vorba de o eroare de constructie sau de vreo problema tehnica ce ar fi putut duce la prabusirea aparatului de zbor.

La inceputul acestei saptamani, premierul malaezian a declarat, intr-o conferinta de presa, ca avionul cautat de aproape trei saptamani a cazut in sudul OceanuluI Indian. S-a anuntat ca nu exista supravietuitori. Familiile pasagerilor au fost anuntate cu scurta vreme inainte de acest lucru, prin intermediul unor sms-uri. Disperate si furioase de verdictul cumplit, rudele nu si-au mai putut stapani furia. Epava aeronavei nu a fost recuperata nici pana la aceasta ora.

author avatar
Cristina Stefan
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger