AcasăPoliticaPrima Doamna a Americii, discurs rasunator in favoarea candidaturii lui Hillary Clinton...

Prima Doamna a Americii, discurs rasunator in favoarea candidaturii lui Hillary Clinton (VIDEO)

Unul dintre cei mai vocali sustinatori ai candidaturii democratei in lupta electorata pentru Casa Alba se dovedeste a fi actuala Prima Doamna a Americii. Care, intr-un discurs vibrant, a pus accent pe atu-urile lui Hillary Clinton, mentionand, in cateva randuri, ideea de familie si mai ales de copii.

In conditiile in care deja actualul lider de la Washington isi declarase sustinerea pentru Hillary Clinton, in cursa din toamna, pentru prima functie in SUA, de aceasta data sotia sa, Michelle, a avut un discurs care a mentinut – fara dar si poate- atentia opiniei publice de peste Ocean, dar nu numai.

Prima Doamna a anuntat, seara trecuta tarziu, de la tribuna salii in care s-a desfasurat Conventia Democratilor, faptul ca e alaturi de Hillary Clinton in cursa prezidentiala, subliniind ca „exista o singura persoana despre care cred ca e cu adevarat pregatita sa fie presedintele Statelor Unite, si ea e prietena noastra, Hillary Clinton”. Remarca sa a starnit aplauze in sala, iar Michelle Obama a continuat sa scoata la lumina calitatile fostului secretar de stat, punand inclusiv accent pe ceea ce a mentionat a fi fost contributiile acesteia din urma- fie din postura de avocat, fie de Prima Doamna – la schimbarile aduse in vietile unor copii provenind din familii cu diverse probleme.

Mai mult, a numit-o pe candidata sustinuta de Partidul Democrat drept o ” femeie cu caracter”, amintind si un alt aspect favorabil sotiei fostului lider de la Casa Alba: „Datorita lui Hillary Clinton, fetele mele si toti fiii si fiicele noastre suntem convinsi ca o femeie poate fi presedintele SUA”.

[youtube]ynF9tu-udi0[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger