AcasăPoliticaPrima confruntare directa H. Clinton-Trump: cine a dominat dezbaterea TV

Prima confruntare directa H. Clinton-Trump: cine a dominat dezbaterea TV

Mult-asteptata confruntare televizata dintre cei doi candidati la sefia Casei Albe a avut loc, in urma cu doar cateva ore.

Hillary Clinton si Donald Trump au dezbatut, in direct la TV, pe durata a sase runde de intrebari-raspunsuri, totalizand mai bine de o ora si jumatate, subiecte de interes pentru natiunea americana, iar presa locala a analizat indeaproape modul in care s-au descurcat cei doi prezidentiabili.

In timp ce candidata democrata a acuzat la un moment dat in cadrul dezbaterilor faptul ca oponentul sau republican „a fost printre primii care si-au dorit criza imobiliara” din urma cu opt ani, pentru ca ar fi avut de profitat de pe urma ei, Trump a adus in discutie un plan de care s-a declarat „foarte mandru”. Si anume reducerile de taxe, „cele mai mari de la Regan incoace”, din care a tinut sa sublinieze candidatul republicanilor in cursa pentru presedintia SUA.

Ar mai fi de mentionat faptul ca nu au fost putini cei care au ajuns la concluzia ca Hillary Clinton a avut un discurs mai calm comparativ cu cel al contracandidatului sau -care nu s-a sfiint sa o intrerupa in mai multe randuri -, dar si ca a parut mai bine pregatita pentru aceasta dezbatere. Si asta in ciuda faptului ca afaceristul e de parere ca fostul senator nu are energia necesara sa fie presedinte, aluzie la starea de sanatate a lui Clinton, despre care recent s-a aflat ca a fost diagnosticata cu penumonie.

De altfel, un sondaj facut public de CNN, la scurta vreme de la incheierea dezbaterii televizate, indica faptul ca telespectatorii au vazut-o pe Clinton drept castigator al acestei prime runde directe. Astfel, conform sursei mentionate, Hillary Clinton ar fi convins 62% dintre respondentii la sondaj ca a dominat dezbaterea, in timp ce doar 27% dintre cei care au urmarit intalnirea contracandidatilor au considerat ca Trump s-a descurcat mai bine in cadrul celei dintai confruntari directe dintre cei doi aspiranti la sefia Statelor Unite.

foto: captura youtube

188 afisari

1 COMENTARIU

  1. dragilor, nu noi votam presedintele american! alde sam voteaza! noi doar ne uitam! mu mai induceti lumea in ,,oroare”!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger