AcasăPoliticaPresedintele vrea campanie electorala fara "mizerii"

Presedintele vrea campanie electorala fara „mizerii”

Au mai ramas cateva saptamani bune pana la debutul campaniei electorale inaintea parlamentarelor din decembrie, insa chiar si asa, presedintele a considerat ca ar fi momentul sa anunte cum anume si-ar dori sa se desfasoare aceasta etapa de dinaintea scrutinului.

„Mi-ar placea sa avem o campanie electorala cum se spune curata, centrata pe problemele care ii preocupa pe romani, si nu cu aruncatul imaginii dintr-o parte si in cealalta”, a transmis, vineri, liderul de la Cotroceni.

Si ca nu cumva sa ramana vreun reprezentant al clasei politice care sa poata spune ca nu a inteles cum se cuvine mesajul, Iohannis a spus, cu subiect si predicat, ca nu vrea sa auda de „mizerii” in perioada de campanie, drept urmare a transmis „un indemn” ca politicienii si partidele „sa se pregateasca pentru o campanie electorala” fara asa ceva.

Mentiunile primului om in stat vin la scurta vreme de cand spunea ca, dupa momentul alegerilor din decembrie, nu va nominaliza un premier neinregimentat politic, dar nici unul care sa aiba probleme penale.

author avatar
Cristina Stefan
132 afisari

1 COMENTARIU

  1. TOVARASE SAS EMIGRANT.DA BANII INAPOI POPORULUI ROMAN PENTRU CA TI-AU PLATIT SCOLARIZAREA SI
    POSTUL DE EDUCATOR IN SARME SI CAPACE DE CREMA.TOVARASE SAS EMIGRANT,CE CATI TU,PE FUNCTIA MEA,DATA DE DACII MEI PATRIOTI.NAPARCA STRAINA,PLEACA IN SASINIA TA,DAR SA LASI ACASA PE ROMANCA NOASTRA.HAI DUTE LA NEMTULOI TAI,CARE NE-AU FURAT DIN 1864-1945.HOTILOR.ESTI O MARE MIZERIE DE OM,NESATUL.ESTI UN MIZERABIL,ITI SPUNE CEASCA DIN GROAPA.TE ASTEPT,SA VI REPEDE,DAR NU,LANGA MINE,CA PUTI A HOIT POLITRUC.PROSTULE,POLITRUC.!!!.tovarasul ceausescu

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger