AcasăPoliticaPresedintele va returna banii obtinuti din inchirierea casei din Sibiu

Presedintele va returna banii obtinuti din inchirierea casei din Sibiu

Odata ce au pierdut in instanta imobilul situat in centrul Sibiului, pe care il inchiriasera, Klaus Iohannis e gata sa returneze sumele obtinute in baza contractului de inchiriere. Anuntul in acest sens a venit din directia Presedintiei, in prima parte a acestei zile. E important de mentionat faptul ca este vorba despre o restituire partiala a chiriei.

Avand in vedere ca au pierdut casa respectiva in instanta, iar de luni incepand, numele lui Carmen si al lui Klaus Iohannis nu mai figureaza in Cartea Funciara, ceea ce inseamna ca nu mai sunt proprietarii imobilului respectiv, presedintele e gata sa faca acest pas, din cate rezulta din precizarile venite din directia Cotocenilor, prin intermediul unui comunicat.

Spuneam ca este vorba despre o returnare partiala pentru ca este vorba doar despre sumele primite drept chirie pe cateva luni, mai exact incepand cu data comunicarii deciziei instantei brasovene. Mai exact, in comunicatul Administratiei Prezidentiale, citat de digi24.ro, se mentioneaza urmatoarele aspecte: „Domnul Klaus Iohannis a luat act de rectificarea Cartii Funciare numarul 9331 Sibiu, in sensul radierii unor drepturi cu privire la imobilul care a facut obiectul deciziei civile a Curtii de Apel Brasov. In contextul juridic creat, domnul Iohannis respecta pe deplin hotararea justitiei si, fara nicio indoiala, va returna de indata sumele care i-au fost virate in baza contractului de inchiriere, incepand cu data comunicarii deciziei civile a Curtii de Apel Brasov”.

137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger