AcasăPoliticaPresedintele si premierul, urari pentru doamne si domnisoare, de 8 martie

Presedintele si premierul, urari pentru doamne si domnisoare, de 8 martie

Cum duminica e „Ziua Femeii”, cei doi inalti oficiali au vrut sa felicite doamnele si domnisoarele. Astfel ca, atat seful statului, cat si cel al Guvernului au tinut sa transmita, inca de dimineata, urari pentru sarbatoritele zilei de 8 martie.

Si cum urarile pe Facebook sunt in mare voga, la fel cum s-a intamplat si de Martisor, Iohannis si Ponta au tastat cate un gand bun pe conturile lor de pe reteaua de socializare amintita. Dar, pentru ca gestul sa fie si mai iesit din tipare, pe langa cuvintele frumoase, au transmis si ganduri bune, prin intermediul unor mesaje audio.

Primul a fost seful Guvernului, Victor Ponta. „De 8 martie, la multi ani fiecarei doamne, fiecarei sotii, fiice sau mame!”, suna urarea printata de o fotografie in care premierul apare alaturi de mama sa, Cornelia Naum, dar si sotia lui, Daciana Sarbu si de fiica lor, Irina. Acestei urari i-a succedat, cateva zeci de minute mai tarziu, si o felicitare video, in care Ponta insusi tine sa transmita un mesaj, in „cea mai frumoasa luna din an”.

Si liderul de la Cotroceni a felicitat doamnele si domnisoarele, de 8 martie, si tot pe aceeasi retea de socializare. „Cu ocazia Zilei Internationale a Femeii le urez tuturor doamnelor si domnisoarelor „La multi ani”!”, este urarea postata, duminica, pe contul oficial de Facebook al sefului statului, care insoteste un mesaj audio, ce serveste drept fundal pentru un clip, bazat pe fotografii in care presedintele apare alaturi de femei puternice din sfera politica, dar nu numai. Este vorba, printre altele, despre Printesa MArgareta, cancelarul german Angela Merkel, dar si sefa DNA, Laura Kovesi, ori presedintele Inaltei Curti, Livia Stanciu.

Montajul special prin intermediul caruia Klaus Iohannis ureaza „La multi ani” doamnelor si domnisoarelor se incheie cu o fotografie in care liderul de la Cotroceni apare, zambind, alaturi de Prima Doamna, Carmen Iohannis, fiind vorba, dupa cum multi au recunoscut deja, despre instantaneul postat in prima zi a lunii, de 1 martie, cu sotia presedintelui avand in mana ghiocei, „cel mai frumos martisor”.

author avatar
Cristina Stefan
272 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger