AcasăPoliticaPresedintele si premierul, urari pentru cei care isi sarbatoresc onomastica de Sfantul...

Presedintele si premierul, urari pentru cei care isi sarbatoresc onomastica de Sfantul Dumitru

Atat seful statului, cat si cel al Guvernului au transmis, duminica, urari adresate romanilor care poarta numele Sfantului Dimitrie, cinstit, duminica, de intreaga suflare ortodoxa.

In timp ce presedintele Basescu a transmis urarile prin intermediul unui comunicat, coreland gandurile adresate celor care isi serbeaza, duminica, onomastica, de sarbatoarea Sfantului Mare Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de Mir, cu cea de luni- Sfantul Dimitrie Basarabov, ocrotitorul Bucurestilor, premierul a transmis urarea sa prin intermediul Internetului.

Asadar, seful statului a transmis, duminica, urmatorul mesaj, postat pe site-ul Administratiei Prezidentiale: „Cu prilejul sarbatorii Sfantului Mare Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de Mir, doresc sa le urez tuturor celor care isi aniverseaza ziua onomastica sincerele mele felicitari, insotite de cele mai bune urari de sanatate si impliniri. De asemenea, gandul meu se indreapta spre pelerinii care vin din toata tara pentru a-l cinsti pe ocrotitorul Bucurestilor, Sfantul Dimitrie Basarabov. Am speranta ca aceste zile de sarbatoare vor fi pentru toti romanii un prilej de bucurie, de regasire a credintei in tot ceea ce putem face impreuna pentru binele acestei tari, avand ca model compasiunea si generozitatea. Sunt valori care definesc lucrarea sfintilor pe care ii cinstim impreuna in aceste zile si care ar putea sa ne inspire in viata noastra cotidiana si in relatiile cu cei din jur.La multi ani!”.

In tot acest timp, prin intermediul contului sua oficial de Facebook, seful Guvernului le-a urat „La multi ani” sarbatoritilor zilei. „La multi ani de Sfantul Dumitru tuturor celor care isi aniverseaza onomastica! Sa aveti o duminica linistita!”, suna mesajul postat, duminica dimineata, pe contul lui Victor Ponta de pe cunoscuta retea de socializare.

221 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger