AcasăPoliticaPresedintele se declara "foarte multumit" de lupta anticoruptie: "spre disperarea coruptilor", "DNA...

Presedintele se declara „foarte multumit” de lupta anticoruptie: „spre disperarea coruptilor”, „DNA isi face treaba foarte bine”

Seful statului a laudat din nou felul in care se desfasoara lupta contra coruptiei, si, implicit, activitatea DNA-ului, principala institutie care se ocupa de stoparea acestui fenomen.

La finele discutiilor avute cu liderul de la Kiev, in cadrul declaratiei de presa comune pe care cei doi presedinti au sustinut-o, la Cotroceni, Klaus Iohannis a mentionat, raspunzand unei intrebari, ca e multumit de felul in care se duce aceasta lupta contra coruptiei, indiferent de perioada in care se desfasoara. „Lupta impotriva coruptiei se desfasoara chiar cu intensitate mare, spre disperarea coruptilor, evident. Faptul ca suntem in precampanie nu are nicio relevanta pentru felul in care DNA lupta impotriva coruptiei si impotriva coruptilor. (…) Despre cum se desfasoara lupta anticoruptie, sunt foarte multumit”, a precizat presedintele.

Mai mult, Iohannis a subliniat un anume aspect, avand in vedere ca – dupa cum se stie- se apropie campania electorala pentru alegerile locale, din iunie. „DNA isi face treaba foarte bine, nu exista niciun fel de imixtiuni politice, (…), in felul in care isi face DNA treaba (…). Faptul ca suntem in precampanie, probabil, aduce mai vizibil in fata felul in care unii si altii sunt chemati la DNA pentru a da explicatii”, a conchis liderul de la Cotroceni.

97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger