AcasăPoliticaPresedintele PSD Satu Mare, acuzat de folosirea influentei

Presedintele PSD Satu Mare, acuzat de folosirea influentei

Mircea Govor, presedintele PSD Satu Mare, a intrat pe mana procurorilor de la Directia Nationala Anticoruptie.

Govor este acuzat de folosirea influentei, dupa ce jurnalistii de la Gandul au dat publicitatii o inregistrare in care baronul PSD ii ameninta pe directorii institutiilor deconcentrate.

Govor ii ameninta ca vor fi demisi daca nu aduc voturi pentru Victor Ponta la alegerile prezidentiale de duminica.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie s-au autosesizat in momentul in care a fost data publicitatii inregistrarea in care Govor tipa la colegii sai de partid si ii ameninta pe directorii de scoli, pe sefii de deconcentrate, dar si pe preotii din judet.

„Cei care nu veti avea rezultate in turul doi, cat sunt eu in Consiliul Judetean si cat am posibilitate, nu o sa primiti niciun cinci bani. Cand se repartizeaza bugetul – zero, cand se impart banii … zero si garantez ca niciunul nu mai primeste nimic. Stati si muriti, asta e viata. Deja nu se mai poate. Trebuie sa ma duc eu sa ma milogesc ca un prost si sa pun o groaza in joc? Pentru ce? Ca sa vin aici sa ce? Sa ma fac de ras. Pentru ca ala doarme la amiaza, in loc sa mearga in campanie electorala, alalalt in ziua votului sta si nu face nimica, ma duc la altul nimica”, a fost mesajul transmis de Mircea Govor subalternilor sai.

author avatar
Cristi Ionita
110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger