AcasăPoliticaPresedintele, ironizat de premier: Bun venit in Romania!

Presedintele, ironizat de premier: Bun venit in Romania!

Premierul il ironizeaza pe Klaus Iohannis ori de cite ori poate

Provocat de Klaus Iohannis sa puna la umarul la modernizarea unitatilor de invatamant, Victor Ponta l-a luat peste picior pe seful statului: ”Ma bucur ca a ajuns in sfarsit in Romania reala”.

Premierul il ironizeaza pe Klaus Iohannis ori de cite ori poate

Nemultumit ca aproximativ 4.000 de scoli (una din cinci – n.r.) nu au autorizatie sanitara, Klaus Iohannis a catalogat acest lucru drept o ”rusine nationala” si a lansat, in prima zi a noului an scolar, o ”provocare” Guvernului condus de Ponta: aceea de a demara rapid un plan de modernizare a unitatilor de invatamant pana in 2018 ”cand vom serba un centenar de Romanie moderna”. Aflat pe receptie, Victor Ponta s-a bucurat foarte, nu de ideea propriu zisa (”Fiecare vine la Educatie si mai face o reforma.

Un presedintele care a descoperit ca Romania nu exista doar pe Facebook

Vreau sa nu naucim oamenii cu reformele, sa ne gandim, sa masuram”), ci de pogorarea presedintelui Iohannis in ”Romania reala”: ”M-a bucurat faptul ca domnul presedinte Iohannis, in sfarsit, a ajuns in Romania reala, cea in care, intr-adevar, sunt foarte multe probleme. Impreuna cu Guvernul putem sa ajutam, domnia sa stie pentru ca a fost primar si a si zis, de altfel, ca efectiv locatiile scolilor sunt ale primariilor. Cred ca mai stie, tocmai pentru ca a fost primar, ca in 2010 Guvernul, cu Predoiu asta de azi, le-a taiat la primari cotele defalcate de TVA si n-au mai avut bani sa intretina scolile”.

author avatar
Simona Badulescu
312 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger