AcasăPoliticaPresedintele Iohannis, inainte de a se adresa alesilor: Un Parlament lipsit de...

Presedintele Iohannis, inainte de a se adresa alesilor: Un Parlament lipsit de credibilitate lasa loc indoielii sau cinismului

Cu doar cateva ore inainte de a merge in Parlament, cu scopul de a le adresa alesilor reuniti in plen un mesaj, seful statului a anuntat ca, in opinia sa, un Legislativ slab constituie o „veriga slaba” in constructia democratica.

Mai clar fie spus, prin intermediul unei postari urcate de contul sau oficial de Facebook, presedintele considera ca e nevoie de un Parlament puternic si mai ales credibil, care sa nu lase loc, in ochii oamenilor, de vreo indoiala ori de resemnare.

Mesajul a fost transmis public cu aproximativ patru ore inainte ca liderul de la Ctroceni sa ajunga in Parlament, pentru a se adresa Camerelor reunite, in vederea marcarii debutului primei sesiuni parlamentare din 2015. „Parteneriatul Presedintelui cu Parlamentul raspunde nevoii de a restabili increderea in aceasta institutie fundamentala a democratiei. Imi doresc un Parlament puternic, pentru ca un Parlament slab inseamna o veriga slaba in constructia democratica. Un Parlament lipsit de credibilitate nu face decât sa indeparteze cetatenii de politica si sa lase loc indoielii, resemnarii sau cinismului”, considera primul om in stat.

Klaus Iohannis se va adresa Camerelor reunite ale Parlamentului incepand cu ora 16.

Ramaneti pe national.ro pentru mai multe detalii in legatura cu acest subiect!

113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger