AcasăPoliticaPresedintele Iohannis, in vizita la ICCJ: La Inalta Curte se lucreaza mult...

Presedintele Iohannis, in vizita la ICCJ: La Inalta Curte se lucreaza mult si bine!

Seful statului a laudat activitatea reprezentantilor Instantei Supreme. Declaratia sa in acest sens a venit in contextul vizitei pe care a facut-o, in jurul pranzului, la sediul ICCJ.

Klaus Iohannis a fost prezent la sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ), miercuri, incepand cu ora 11, raspunzand astfel invitatiei presedintelui acestei institutii, procurorul Livia Stanciu. Vizita presedintelui a durat in jur de o ora, timp in care a discutat cu reprezentantii ICCJ si a  constatat ca la Inalta Curte sunt oameni „foarte dedicati”, care „lucreaza mult peste program, in conditii dificile si fac o treaba exceptional de buna”.

La capitolul conditii de munca, presedintele considera ca trebuie gasite „foarte multe solutii”. In ciuda acestor inconveniente de natura tehnica, Iohannis a tinut sa ii laude pe cei care lucreaza la aceasta institutie, pentru ca, lasa sa se intrevada seful statului, rezultatele muncii lor se vad. „Important, dupa parerea mea, este sa vedem continutul. Si aici stam foarte bine. La Inalta Curte se lucreaza mult si bine„, a concluzionat Klaus Iohannis.

author avatar
Cristina Stefan
93 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger