AcasăPoliticaPresedintele Basescu a semnat decretul de numire in functie a noilor ministri...

Presedintele Basescu a semnat decretul de numire in functie a noilor ministri din Guvern

Presedintele in exercitiu a semnat, marti, decretul privind revocarea din functie a ministrilor aflati in functie pana la restructurarea Guvernului si numirea unor noi membri ai Executivului, respectiv ai Cabinetului Ponta 4.

Ca urmare a documentului semnat de Basescu, Administratia Prezidentiala precizeaza ca au fost numiti in functia de membri ai Guvernului urmatorii ministri: Nicolae-Liviu Dragnea – ministrul Dezvoltarii Regionale şi Administratiei Publice; Darius-Bogdan Vâlcov – ministrul Finantelor Publice; Daniel Constantin – ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale; Gratiela-Leocadia Gavrilescu – ministrul Mediului, Apelor si Padurilor; Mihai Tudose – ministrul Economiei, Comertului si Turismului si Andrei-Dominic Gerea – ministrul Energiei, intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri. De asemenea, vor face parte din Cabinetul Ponta 4 si Sorin Grindeanu – ministrul pentru Societatea Informationala; Sorin-Mihai Cimpeanu – ministrul Educatiei si Cercetarii Stiintifice; Ioan Vulpescu – ministrul Culturii; Angel Tilvar – ministrul delegat pentru Relatiile cu Romanii de peste hotare; dar si Liviu-Marian Pop – ministrul delegat pentru Dialog Social.

Noul Guvern condus de Victor Ponta a primit, luni seara, votul de incredere al Parlamentului, fiind inregistrate, in cadrul sedintei de plen a Legislativului, 377 voturi „pentru” si 134 „impotriva” formulei restructurate a Executivului. Cabinetul Ponta 4 urmeaza sa depuna juramantul miercuri dimineata, la Cotroceni.

92 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger