AcasăPoliticaPremierul se jeneaza de indecenta presedintelui

Premierul se jeneaza de indecenta presedintelui

Victor Ponta considera de-a dreptul ”indecenta” sustinerea pe care Traian Basescu o acorda Elenei Udrea.

Traian Basescu ramane principalul adversar al lui Victor Ponta, chiar daca actualul presedinte nu mai candideaza pentru un nou mandat

Jenat tot de comportamentul ”incorect si indecent” manifestat de Traian Basescu, candidatul PSD se jura ca social-democratii nu vor pupa ”sedinte de partid la Cotroceni”, daca va ajunge el presedinte.  ”Mi se pare total incorect si indecent (…) Reiterez ce le-am spus colegilor mei de partid, daca ajung presedintele Romaniei, ne vedem in conditii neoficiale, nu facem sedinte de PSD la Cotroceni, nu va afisati cu mine in campanie, nu va puneti cu mine pe afise, pentru ca eu sunt presedintele tuturor romanilor din momentul in care sunt ales acolo.

Teodor Baconschi, Adrian Papahagi, Theodor Paleologu și Cristian Preda, acuzați că au folosit PMP-ul în scop personal

Ceea ce face presedintele Basescu azi, in campania doamnei Udrea, mi se pare incorect, indecent si mi se pare ca, pana la urma, coboara prestanta functiei de presedinte intr-o zona inacceptabil de joasa”. Dupa Traian Basescu, a venit randul Elenei Udrea. Despre care Ponta a sustinut nu numai ca nu are nicio sansa, cu toata sustinerea lui Basescu, dar si ca rolul ei in aceasta cursa prezidentiala ar fi doar acela de ”a strange pentru domnul Iohannis un numar de voturi pentru turul doi”. Iar daca tot a pomenit de Klaus Iohannis, Ponta l-a luat peste picior si pe candidatul ACL, atat pentru citirea discursului electoral de pe promter, cat si pentru programul economic propus: ”Eu nu pot sa citesc de pe prompter tot felul de vise fiscal naive: reducem TVA-ul, crestem toate bugetele, cu mai putini bani facem bugete mai mari. Nu a reusit nimeni, nici alchimistii, sa gaseasca o solutie pentru asta”.

 

author avatar
Simona Badulescu
230 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger