AcasăPoliticaPremierul s-a molipsit de militarie de la Gabriel Oprea

Premierul s-a molipsit de militarie de la Gabriel Oprea

Stilul autoritar si bolovanos cu care Gabriel Oprea a condus Executivul se pare ca este contagios, prima „victima” fiind chiar Victor Ponta.

Dupa interimatul lui Gabriel Oprea, sedintele de guvern s-au transformat in ore de instructie

Premierul a facut instructie cu ministrii in sedinta de guvern. Prima care a intrat in viziorul lui Ponta a fost colega de la Munca si Protectie Sociala, Rovana Plumb . „Vreau un control la toate institutiile publice privind existenta rampei de acces pentru persoanele cu dizabilitati”,  i-a cerut seful Executivului Rovanei Plumb. Solicitarea vine la cateva zile dupa ce Victor Ponta, operat la genunchiul stang si obligat sa utilizeze carje, a reusit cu greu sa urce scarile de la sediul DNA. Dupa Rovana Plumb a venit si randul lui Eugen Teodorovici sa i-a pozitie de drepti in fata premierului. „Azi avem o ordonanta simpla, dar istorica. Domnule ministru Teodorovici, azi desfiinsam stampila? Jurati ca asa e” i-a spus Victor Ponta ministrului de Finante, Teodorovici vazandu-se nevoit sa preia si el din entuziasmul premierului.

Atacat de la Bruxelles

Apreciata de colegii de coalitie, prestatia lui Victor Ponta este criticata de Manfred Weber, seful Grupului Partidului Popular European din PE. In opinia acestuia, prezenta lui Ponta in fruntea Guvernului aduce mari prejudicii Romaniei. „In momentul de fata, la nivel european, Romania este reprezentata de presedintele Iohannis, intrucat premierul Ponta nu mai este un partener credibil pentru nimeni din Europa. In alte state membre ale Uniunii Europene ar fi de neconceput ca premierul sa fie sub ancheta autoritatilor”, a afirmat Manfred Weber. Incurajati de acest semnal, liberalii s-au grabit sa anunte ca  au strans deja 200 de mii de semnaturi pentru demiterea „premierului inculpat”.

 

author avatar
Adelina Ionicel
486 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger