AcasăPoliticaPremierul, pus sa se ancheteze singur

Premierul, pus sa se ancheteze singur

Dupa ce l-a amenintat pe Victor Ponta cu tot soiul de plangeri penale, vicepresedintele PNL Alin Tise trimite Corpul de Control al premierului pe capul prim-ministrului.

Alin Tise cere Corpului de Control al premierului sa-l verifice pe Victor Ponta

Cu munitia oferita de Curtea de Conturi, senatorul liberal a pornit din nou atacul impotriva lui Victor Ponta, pe care-l acuza de iresponsabilitate. „Curtea de Conturi a constatat folosirea ilegala din fondul de rezerva al Guvernului a unei sume de 150 de milioane de euro de catre Ministerul Dezvoltarii. Am cerut in scris Corpului de Control al premierului sa demareze un control, prin care sa isi controleze seful, pe Victor Ponta, si sa constate de ce i-a dat bani ilegal lui Liviu Dragnea.

Victor Ponta

Un astfel de demers se impune pentru a arata ca se actioneaza in interesul oamenilor, nu al premierului. De asemenea, sa se inceapa un control si la nivelul Guvernului si sa se verifice fiecare alocare de bani catre ministrul Dragnea, dar si cum a alocat acesta banii catre autoritatile locale, cum s-au facut licitatii, cum s-au incheiat contractele, exact cum s-a controlat alocarea de bani catre Cluj Arena”, a afirmat Tise. In context, senatorul a mentionat ca actiunea lui are si rolul de a credibiliza Corpul de Control al premierului. „Controlul ar demonstra ca acest Corp de Control apara interesul si banul public, altfel este un corp infractional organizat, care actioneaza la comanda politica a lui Ponta, fiind folosit ca o maciuca politica, la dispozitia primului ministru, ceea ce este foarte grav”, a mai precizat vicepresedintele PNL.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
971 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger