AcasăPoliticaPremierul Ponta, week-end in Delta: Cel mai frumos loc din lume este...

Premierul Ponta, week-end in Delta: Cel mai frumos loc din lume este la noi in Romania! (FOTO)

Pe primul-ministru sfarsitul de saptamana l-a gasit in Delta Dunarii. Si, din pozele postate sambata seara, pe Internet, reiese faptul ca s-a simtit excelent in zona Bratului Sfantul Gheorghe.

Seful Guvernului si-a luat o mini-vacanta, de aceasta data la relaxare, la nici doua saptamani de cand a revenit in tara, dupa perioada in care a stat in Turcia, rastimp in care a fost operat la genunchi, iar ulterior s-a vazut nevoit sa faca recuperare medicala, premierul a ales sa plece din nou din Bucuresti, nu insa si din tara.

Si, cum mai toti turistii care se opresc in Delta savureaza celebrul bors de peste, preparat, cel mai adesea, cu apa direct din Dunare, cu o astfel de ciorba delicioasa, adusa la masa intr-o strachina de lut, a fost servit si Victor Ponta.

Am aflat asta chiar din postarea premierului, de pe Facebook, insotita de mai multe fotografii, unele si cu deliciul culinar autohton, preparat de doua gospodine din Sfantul Gheorghe. „Sunt foarte, foarte sigur ca cel mai frumos loc din lume este la noi in Romania!”, a conchis, cu toata convingerea, sefului Guvernului, acelasi care apare, intr-o poza realizata la bordul unei ambarcatiuni.

sursa foto: Facebook/Victor Ponta

author avatar
Cristina Stefan
260 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger