AcasăPoliticaPremierul Ponta sustine ca a fost supravegheat, in vacanta, de "o agentie...

Premierul Ponta sustine ca a fost supravegheat, in vacanta, de „o agentie privata”

Victor Ponta s-a simtit urmarit in vacanta recent incheiata si sustine ca o agentie din Statele Unite – care ar fi fost platita de un anume site din Romania – ar fi stat pe urmele lui si al familiei, pentru a face diverse fotografii.

Premierul a alasat sa se inteleaga ca a stiut tot timpul cat a fost in vacanta din care s-a intorc de curand ca are pe urmele sale fotografi, dar ca isi asuma acest lucru, avand functia pe care o are. „Poate nu se mai cheltuiau atatia bani cu supravegherea mea in diverse tari. Nu stiu, o agentie privata de acolo, din America, a fost angajata. (…) un site din Romania a platit niste oameni acolo care au stat dupa noi”, a sustinut primul-ministru, seara trecuta, la Romania TV, fara sa vrea sa dea un nume in acest sens, explicand, insa, ca nu a fost vorba despre serviciile din tara.

Dupa ce a mentionat acest aspect, in ciuda valvei create, premierul a ales sa nu mai dea si alte detalii in aceasta privinta, rezumandu-se sa spuna ca respectivii sunt liberi sa faca acest lucru. „E dreptul lor sa faca acest lucru, asa cum e dreptul meu sa merg in vacanta cu familia”, a conchis, pe un ton vadit impaciuitor, primul-ministru.

Mai prebuie spus ca revenit recent pe plaiuri mioritice, dupa vacanta pe care a petrecut-o alaturi de copiii sai- Andrei si Irina, dar si de sotia, Daciana Sarbu, dincolo de Ocean, Victor Ponta a tinut sa precizeze ca acest concediu a fost mai putin costisitor ca un concediu la Mamaia, una dintre cele mai cunoscute statiuni de pe litoralul autohton, aleasa ca destinatie de vacanta si de romanii cu dare de mana, dar si de straini. „Unde am mers eu in vacanta e mai ieftin de cat la Mamaia. Am vrut sa mergem cu familia, sa ne traim viata, asta e, cu firme dupa noi care sa ne faca poze. Mi-am asumat raspunderea”, a incheiat premierul.

98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger