AcasăPoliticaPremierul Ponta si sotia sa, Daciana Sarbu, au votat la europarlamentare. "2014,...

Premierul Ponta si sotia sa, Daciana Sarbu, au votat la europarlamentare. „2014, anul tuturor schimbarilor”

Insotit de sotie si de fetita, seful Executivului a mers, duminica, la sectia de votare, pentru a-si exprima optiunea la scrutinul in cadrul caruia se aleg reprezentantii Romaniei in Parlamentul European.

Victor Ponta a votat, dimineata, la scoala numarul 17 din Bucuresti, declarand ca se asteapta ca anul 2014 sa fie unul al schimbarilor. Tot acolo si-a exprimat optiunea electorala si sotia primului-ministru, Daciana Sarbu. „Cu siguranta toti cei care doresc sa fie implicati in Europa si in Romania vor veni la vot. (…) 2014 este anul tuturor schimbarilor”, a sustinut Ponta. „Am votat cu convingerea ca se pot face lucruri minunate pentru tara noastra”, a punctat, la randul sau, sotia primului-ministru, Daciana Sarbu.

Sectiile de vot pentru alegerile europarlamentare 2014 – in cadrul carora se aleg reprezentantii Romaniei in Parlamentul European – au fost deschise dimineata la ora 7 si se vor inchide la orele 21. Conform Biroului Electoral Central, din datele centralizate la ora 13, prezenta la urne, la nivel national, a fost de 12, 54 %. In Capitala, pana la ora aceeasi ora, 13, prezenta la urne a fost, conform aceleiasi surse, de 11, 30 %.

Sursa foto: Facebook/Victor Ponta

179 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger