AcasăPoliticaPremierul Ponta, la finele sedintei Coalitiei: Respect tot ce decid colegii mei

Premierul Ponta, la finele sedintei Coalitiei: Respect tot ce decid colegii mei

La finele intrunirii Coalitiei, respectiv dupa incheierea sedintei la care au participat liderii formatiunilor aflate la putere, la o zi dupa ce  Victor Ponta a precizat ca a decis sa se retraga, temporar, de la sefia Partidului Social Democrat, dar ca ramane premier, liderul de la Palatul Victoria a anuntat ca Executivul are in continuare sustinerea aliantei de la guvernare.

De altfel, Ponta a scos in evidenta faptul ca discutiile de luni la amiaza, de aproximativ doua ore, au avut in vedere chestiuni privitoare la guvernare. „Am discutat de ce avem de facut saptamana aceasta la Guvern. Din punctul meu de vedere exista tot sprijinul pentru ca programul guvernamental sa-l ducem la indeplinire”, a explicat premierul.

Cat priveste noul sau statut, acela de prim-ministru social-democrat, dar doar simplu membru al partidului pe listele caruia figureaza din 2012 si condus- interimar si staturar, din cate a anuntat insasi sefa Consiliului National al PSD-  de Rovana Plumb, Ponta a declarat ca inca e la perioada in care se obisnuieste cu ideea. „Respect tot ce decid colegii mei. Ma simt deja foarte bine, sunt deja un membru ca dl Iliescu si dl Nastase”, a conchis primul-ministru, fara sa vrea sa discute despre situatia sa cu DNA-ul -in conditiile in care, in jurul pranzului, a aflat ca procurorii l-au pus sub acuzare in dosarul Rovinari-Turceni, cauza in care, pana luni, avea calitate de suspect -invocand faptul ca la partid discuta doar chestiuni politice.

author avatar
Cristina Stefan
86 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger