AcasăPoliticaPremierul Ponta, intr-un interviu acordat Corriere della Sera: Reprezint o generatie care...

Premierul Ponta, intr-un interviu acordat Corriere della Sera: Reprezint o generatie care nu mai accepta coruptia

Intr-un interviu acordat italienilor de la Corriere della Sera TV, seful Executivului a tinut sa sublinieze ca face parte dintr-o generatie care nu mai accepta coruptia.

Dupa ce a vorbit, printre altele, despre aspecte in legatura cu locurile de munca, dar si despre situatia din Ucraina, Victor Ponta a precizat, intrebat in legatura cu lupta anticoruptie, ca mai sunt multe de facut in aceasta chestiune. „In ultimii ani (…) am construit institutii independente si eficiente in lupta anticoruptie. Am facut reforme importante care implica transparenta cheltuielilor publice. (…) Suntem pe directia buna, dar mai sunt inca multe de facut”, a afirmat primul-ministru.

Liderul de la Palatul Victoria a lasat sa se inteleaga ca face parte dintr-o generatie care nu mai accepta acest fenomen indelung blamat de forurile internationale. „Reprezint o generatie care nu mai accepta coruptia si care considera combaterea coruptiei benefica pentru intreaga societate. Sunt foarte hotarat sa acord tot sprijinul institutiilor independente care se ocupa de aceasta problema”, a explicat seful Guvernului, in interviul acordat Corriere della Sera TV.

143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger