AcasăPoliticaPremierul Ponta, discurs in plenul Camerei despre starea economiei

Premierul Ponta, discurs in plenul Camerei despre starea economiei

Seful Guvernului s-a adresat, marti dupa-amiaza, plenului Camerei Deputatilor, prezentandu-le alesilor prezenti, dar si opiniei publice, intr-un discurs de doar cateva minute, aspectele considerate demne de a fi mentionate in privinta situatiei economice a Romaniei la acest moment.

S-a intamplat la doar o zi de la intrarea in vigoare a reducerii TVA-ului la alimente si bauturi nealcoolice, la 9 %, dar si la serivicile de alimentatie publica, dar si de la semnarea, de catre seful statului, a decretului de promulgare a legii privind dublarea alocatiilor de stat pentru copii (initiativa a liberalilor-n.r), demersuri amintite, de altfel, si de catre seful Guvernului, in discursul sustinut, in jurul orei 16, la tribuna Camerei.

„Suntem intr-o situatie pe care ‪Romania‬ nu a mai avut-o din 2008. Avem o crestere economica sustenabila si serioasa pe productie, exporturi si investitii. Este un moment foarte bun pe care il putem pastra!”, mentiona, inca de luni seful Executivului, pe contul sau de Facebook.

85 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger