AcasăPoliticaPremierul Ponta, din nou la DNA: O sa dau declaratii cand ma...

Premierul Ponta, din nou la DNA: O sa dau declaratii cand ma cheama procurorul

Miercuri dimineata, seful Guvernului a ajuns la sediul central al DNA. Este pentru a treia oara cand primul-ministru se prezinta in fata procurorilor, de cand a intrat in vizorul Directiei Nationale Anticoruptie, in dosarul in care este cercetat si un alt social-democrat, respectiv fostul ministru Dan Sova.

Victor Ponta nu a stat foarte mult timp in cladire, ci doar aproximativ 20 de minute, iar la iesire, respectiv in jurul orei 11 si 10 minute, a explicat si de ce anume s-a prezentat la Directia Nationala Anticoruptie.

Ponta a precizat, totodata, ca expertiza financiar-contabila din dosarul in care este vizat de cercetari a fost finalizata, dar si ca nu a fost audiat, punctand, insa, faptul ca in cazul in acre procurorul va solicita acest lucru, se va prezenta. „Mi s-a dat expertiza. Am platit cu 2.000 de lei in plus taxe, dar nu le mai cer de la statul roman. (…) O sa dau declaratii cand ma cheama procurorul cu avocatul”, a precizat primul-ministru in timp ce si-a facut cu greu loc printre reporterii si cameramanii aflati in fata DNA, pentru a ajunge la masina cu care a venit la sediul procurorilor anticoruptie.

author avatar
Cristina Stefan
77 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger