AcasăPoliticaPremierul Ponta anunta astazi componenta noului Guvern

Premierul Ponta anunta astazi componenta noului Guvern

Primul-ministru urmeaza sa anunte in cursul acestei zile componenta Cabinetului Ponta 4. Dupa ce a discutat atat cu ministrii care nu se vor mai regasi in formula restructurata a Guvernului, dar si cu cei pe care liderul social-democrat ii propune pentru a face parte din noul Executiv, Victor Ponta urmeaza sa dea publicitatii numele celor alesi pentru a ocupa fotoliile ministeriale.

Au fost negocieri cu liderii formatiunilor care fac parte din Coalitia de guvernare. Insa, dupa cum a anuntat Victor Ponta inca de sambata, in decursul ultimei zile a acestei saptamani va fi anutata componenta noului Executiv. Restructurarea guvernamentala  va aduce o serie de schimbari, una dintre ele fiind anuntata chiar de catre ministrul delegat al Energiei, Razvan Nicolescu, respectiv unirea acestui minister cu cel al Finantelor.

„A fost o zi dificila, dar si extrem de trista”

Care vor fi, concret, schimbarile si numele noi din cadrul Cabinetului Ponta 4 vom afla de la primul-ministru. Pana cand va face mult-asteptatul anunt, Ponta a precizat, pe Facebook, faptul ca ziua de sambata a fost una grea, pentru ca a trebuit sa le comunice decizia sa ministrilor care nu vor mai face parte din formula guvernamentala, odata cu restructurarea Executivului. „Azi a fost o zi dificila, dar si extrem de trista pentru mine ca lider si ca om – am vorbit cu toti acei colegi (si prieteni in egala masura) ministri care nu se vor mai regasi in noua formula restructurata a Guvernului! Le sunt tuturor recunoscator ca au facut parte din echipa guvernamentala intr-un an atat de complicat”, sustine seful Guvernului.

Totodata, sambata, Ponta a stat de vorba si cu viitorii ministri. „Tot azi am discutat cu cei pe care ii propun in noul Guvern, care vor avea alaturi de mine in 2015-2016 responsabilitatea indeplinirii unei Agende de actiuni si reforme chiar mai radicale si dificile ca cele din anii anteriori”, a precizat Victor Ponta.

77 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger