AcasăPoliticaPremierul Ponta acuza PNL/PDL de minciuna

Premierul Ponta acuza PNL/PDL de minciuna

Deranjat de faptul ca liberalii au facut plangere penala la adresa Guvernului, acuzand faptul ca Executivul nu organizeaza alegeri partiale, Victor Ponta atrage atentia asupra faptului ca liberalii au fost cei care au votat legea conform careia sa nu se mai organizeze astfel de alegeri.

„Devine din ce in ce mai clar ca actualul PNL/PDL bate record dupa record in ce priveste tupeul cu care ii mint pe oameni!”, a sustinut premierul, duminica, pe contul sau oficial de Facebook, oferind o serie de detalii in privinta demersului liberalilor.

In primul rand, Ponta atrage atentia ca membrii PNL – despre care subliniaza ca au fost cei care au si initiat aceste legi- au fost de acord sa-si dea votul „in unanimitate noile legi electorale (alegeri locale si parlamentare) prin care se reglementeaza clar ca se aleg pe lista presedintii de CJ si parlamentarii / pentru locurile vacante nu se mai fac alegeri partiale, iar legile anterioare sunt abrogate!”, proiectele legislative fiind ulterior promulgate de catre seful statului.

In ciuda acestor aspecte, subliniaza primul-ministru, tot liberalii au fost cei care au acuzat Guvernul ca nu organizeaza alegeri partiale, facand, in acest sens, plangeri penale. „Normal ca procurorii le resping plangerile penelistilor tocmai in baza legilor elaborate si votate de penelisti!”, continua Ponta.

Concluzia postarii reflecta ideea din debutul acestei analize. „PNL/PDL conteaza pe faptul ca tupeul si mintitul in fata oamenilor va functiona in continuare! Pacat”, conchide Victor Ponta.

121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger