AcasăPoliticaPremierul le rade-n nas liberalilor

Premierul le rade-n nas liberalilor

Daca tot nu l-a deranjat nimeni dupa alegerea lui Klaus Iohannis, Victor Ponta spune acum ca Opozitia e sublima, dar lipseste cu desavarsire.

Liberalii sunt luati peste picior de Victor Ponta

”Prin Opozitie eu inteleg o alternativa. Exista Opozitie in sensul ca cineva ne cearta tot timpul, dar nu exista o alternativa. Exista, e bun sau e rau, Guvernul Ponta, in partea cealalta nu exista nimic”, a decretat acid Victor Ponta, cu intregul sarcasm regasit. Iar ca dovada ca si-a recapatat siguranta si il doare-n cot de orice actiune a opozitiei, actualul premier si-a luat peste picior adversarii explicandu-le pe indelete ce inseamna o motiune de cenzura si ce anume tema ar trebui abordata de liberali, daca totusi insista sa depuna vreuna in aceasta sesiune parlamentara: ”O motiune de cenzura este intotdeauna un lucru serios sau ar trebui sa fie, este instrumentul principal al Opozitiei, se depune o data intr-o sesiune parlamentara si cu siguranta ca si in aceasta sesiune, chiar daca s-a anuntat in februarie, dupa aceea in martie, in aprilie, in mai, pana la sfarsitul lui iunie o vor depune.

Victor Ponta

Bazandu-ma pe ceea ce s-a intamplat si se intampla practic in fiecare saptamana si la voturile si din Camera Deputatilor si din Senat, majoritatea care sustine actualul Guvern este o majoritate stabila, asa incat cred ca motiunea de cenzura ar putea fi un lucru intr-adevar folositor daca se vor dezbate niste teme importante (cod fiscal, legea achizitiilor – n.r.)”. Iar daca pe liberali ii va pune pacatu’ sa nu respecte indicatiile premierale, Victor Ponta sustine ca va ignora pur si simplu motiunea: ”Daca va fi doar un sir asa de insulte si de acuzatii, eu unul n-o sa raspund la ele, pentru ca am trait zece ani, toti, nu doar eu, am trait cei zece ani, 2004 — 2014, intr-un scandal si o cearta nesfarsita”.

 

author avatar
Simona Badulescu
162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger