AcasăPoliticaPremierul interimar Cimpeanu a discutat cu ministrul Finantelor, la Guvern, despre bugetul...

Premierul interimar Cimpeanu a discutat cu ministrul Finantelor, la Guvern, despre bugetul pe anul viitor

Sorin Cimpeanu

La doar o zi dupa ce a preluat interimatul in fruntea Guvernului, Sorin Cimpeanu – ministrul Educatiei in Guvernul Ponta – a avut o intalnire la Palatul Victoria, cu ministrul Finantelor.

Sorin Cimpeanu

Intrevederea dintre Cimpeanu si Teodorovici a inceput la ora 10 si a avut ca scop proiectul de buget pe anul viitor, pe marginea caruia premierul interimar a disuctat cu seful Ministerului de Finante.

De asemenea, in jurul orei 12, la Palatul Victoria ar fi ajuns si ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm. Momentan nu se cunosc subiectele aflate pe agenda intrevederii dintre reprezentantul Guvernului si inaltul diplomat american.

De altfel, inca de joi, intr-o prima declaratie pe care a sustinut-o, dupa ce seful statului i-a anuntat numele drept premier interimar, profesorul universitar Cimpeanu preciza ca va acorda atentie Legii Bugetului. „In aceasta perioada, Guvernul va avea responsabilitatea gestionarii tuturor problemelor curente, intr-un spirit de total echilibru, fara a avea posibilitatea emiterii unor ordonante de urgenta sau a unor proiecte de lege. Asta nu inseamna ca nu vom acorda toata atentia intocmirii proiectului Legii bugetului, intocmirii din punct de vedere tehnic, lege de care depinde atat modul de derulare al investitiilor, cat si plata salariilor, a pensiilor si nu numai”, preciza Cimpeanu. Cateva ore mai tarziu, respectiv joi dupa-amiaza, noul premier interimar a avut o discutie informala cu membrii Executivului.

author avatar
Cristina Stefan
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger