AcasăPoliticaPremierul infirma zvonurile: N-am apucat sa ne certam inca!

Premierul infirma zvonurile: N-am apucat sa ne certam inca!

"Nu comentez, e foarte bine sa se intalneasca" - a fost reactia lui Dragnea fata de prezenta lui Tudose, in cursul acestei zile, la Cotroceni

Daca tot au aparut speculatii cum ca, la doar cateva zile de la instalarea lui Mihai Tudose la Palatul victoria ar fi aparut deja primele neintelegeri cu Liviu Dragnea, pornind de la  masuri din programul de guvernare, s-a aflat deja un punct de vedere de la cei doi social-democrati.

In prima faza, a fost liderul PSD cel care a precizat ca a discutat cu prim-ministrul, inclusiv seara trecuta, la receptia data de Ambasada SUA, cu prilejul Zilei Nationale a Statelor Unite, si ca nu e vorba de scepticism in aplicarea unor prevederi ale programului. „Am avut o discutie foarte aplicata cu dl Mihai Tudosesi ieri, si aseara in timpul unei receptii importante la o Ambasada, si dupa (…), si astazi. Premierul n-a spus decat ceea ce a spus in ziua de investitutra. (…) Si eu am spus acelasi lucru, nu cu scepticism in ceea ce priveste acele masuri, ci cu foarte mare grija, daca ele (…) isi ating scopul. Dar daca ating, dar creeaza dificultati in alte zone ale economiei, acele masuri nu vor fi aplicate”, a punctat Dragnea, de la Parlament.

Ulterior, si Mihai Tudose a raspuns unei intrebari pe acelasi subiect, negand – intr-un mod cat se poate de clar, presarat cu ironii fine – o eventuala disensiune cu seful PSD. „Am citit si eu stirea ca luni m-am certat cu dl presedinte Dragnea. Am aflat din nou lucruri noi despre mine. Luni, n-am reusit sa vorbim. Dar daca trebuie, cumva, o sa ne certam ca sa validam stirea. N-am apucat sa ne certam inca. Nici luni, si nici ieri, si nici azi. Am stat de vorba ieri, dupa evenimentul de la Ambasada SUA, am stat de vorba constructiv, impreuna cu alti colegi, despre cum asezam lucrurile pe linia de guvernare, fara niciun fel de cearta. Imi pare rau ca va dezamagesc”, a lamurit seful Guvernului, de la Ministerul Transportului, unde a fost in prima sa vizita de lucru, de la instalarea pe fotoliul de premier.

152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger