AcasăPoliticaPremierul ii da Nana lui Basescu, la Parchet

Premierul ii da Nana lui Basescu, la Parchet

Victor Ponta sustine ca ancheta efectuata de inspectorii sai din Corpul de Control in cazul Nana a decoperit ca terenurile in cauza au fost retrocedate ”ilegal” in proportie de 80%.

Traian Basescu cere organelor abilitate sa ia cazul Nana la puricat

”Ce au gasit acolo este ingrozitor din punct de vedere legal (…) Se va vedea cu acte oficiale ca, practic, tot ce este la Nana, de la momentul la care acele terenuri s-au dat unor asa-zisi proprietari pana la momentul la care au ajuns la o firma italieneasca care nu mai exista din 2012, dar care in 2013 a vandut terenurile comasate… toate sunt infractiuni, un lung sir de retrocedari ilegale, iar beneficiarul final din 2013 este Traian Basescu”, a afirmat premierul, luni seara, pe tema.

Prezent, a doua zi, la bilantul MAI, Basescu a cerut tuturor institutiilor competente (Politie, DIICOT etc) sa clarifice situatia: ”Corpul de Control al Guvernului a identificat probleme in ceea ce priveste familia mea si terenurile de la Nana. Eu va rog aici: Anchetati imediat! Si daca este incalcare de lege, sa raspunda inclusiv presedintele Romaniei!”.

author avatar
Simona Badulescu
157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger