AcasăPoliticaPremierul Grindeanu reactioneaza in privinta atacului din Siria

Premierul Grindeanu reactioneaza in privinta atacului din Siria

O prima luare de pozitie din directia oficialilor autohtoni -pe fondul recentului atac cu rachete lansat de SUA in directia unei baze aeriene siriene- a venit din directia premierului Grindeanu.

Prezent la un eveniment desfasurat la Craiova, seful Guvernului a anuntat ca a vorbit, la primele ore ale zilei, cu ministrii Apararii si de Externe. Totodata Grindeanu a facut referire la momentul de marti, care a declansat, practic, reactia SUA -din cate a anuntat liderul de la Casa Alba. „Noi, ca si stat, condamnam atacul cu arme chimice care a avut loc in urma cu cateva zile. Aceste lucruri trebuie pedepsite si tot ceea ce decurge din angajamentele noastre ca tara membru NATO le vom respecta. Dar atacul de tipul a ceea ce s-a intamplat in urma cu cateva zile, care n-au legatura cu nicio regula internationala, cu absolut nimic, trebuie pedepsit”, a transmis Sorin Grindeanu.

Va amintim ca atacul cu rachete de croaziera tip Tomahawk a vizat baza aeriana de la Shyrat. In discursul prin care a anunta natiunea americana despre decizia sa, presedintele american a invocat „atacul chimic” de marti, soldat cu zeci de morti, inclusiv in randul copiilor sirieni.

107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger