AcasăPoliticaPremierul, despre o noua varianta de ordonanta privind salariile bugetarilor: Am vrea...

Premierul, despre o noua varianta de ordonanta privind salariile bugetarilor: Am vrea sa resetam cadrul de lucru

Dupa esecul precedentei tentative, care a dus la o schimbare si la sefia Ministerului Muncii, respectiv la demisia Anei Costea din postura de ministru, Executivul vrea sa vina cu o noua varianta de ordonanta de urgenta pe tema salariilor bugetarilor.

Anuntul in acest sens a venit chiar din partea sefului Guvernului, care a readus, insa, in discutie chestiunea limitelor bugetului. In cadrul reuniunii de vineri dimineata a Consiliului National Tripartit (CNT), desfasurata la sediul Executivului, Ciolos a dat de inteles ca reprezentantii Cabinetului sau sunt gata sa inceapa din nou dialogul pe acest subiect, dupa ce proiectul unei astfel de ordonante va fi fost trasat. „Am vrea sa resetam cadrul de lucru si sa redemaram acest proces, asa incat in cel mai scurt timp sa reusim sa venim cu o noua propunere de ordonanta de urgenta (…) care sa vizeze nu atat o schimbare a legii actuale, cat o corectare a ei, (…) in limitele bugetului pe care il putem aloca in acest an”, a declarat Ciolos.

Mentionam ca la aceasta sedinta a fost prezent si noul ministru al Muncii, Dragos Pislaru, dar si ca din CNT fac parte, printre altii, pe langa reprezentanti ai Guvernului, si presedintii confederatiilor patronale si sindicale reprezentative la nivel national.

foto: Facebook/Dacian Ciolos

359 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger