AcasăPoliticaPremierul Ciolos, prima reactie la cazul Dosarelor Panama

Premierul Ciolos, prima reactie la cazul Dosarelor Panama

(foto: Facebook/Dacian Ciolos)

Prima declaratie pe care a facut-o seful Guvernului pe subiectul „Dosarelor Panama” a fost una pe cat de scurta, pe atat de concludenta.

(foot: Facebook/Dacian Ciolos)

Au trecut doar cateva zeci de ore de la aflarea primelor rezultate ale investigatiei de proportii declansate ca urmare a unor scurgeri importante de date detinute de o firma de avocatura cu sediul in Panama, de unde si denumirea cazului „Dosarele Panama/Panama Papers”, rastimp in care reactiile -atat in tara, cat si la nivel international- nu au intarziat sa apara, avand in vedere ca numele a peste 100 de politicieni si demnitari apar in acest caz.

 

Intrebat, marti, in aceasta privinta, mai exact daca a discutat cu seful ANAF despre acest subiect, avand in vedere ca mai multe nume ale unor romani apar mentionate in aceste dezvaluiri, Ciolos a explicat ca reprezentantii Fiscului nu au nevoie de indrumari de la seful Guvernului, pentru a-si indeplini atributiile. „Nu au nevoie de dispozitii de la primul-ministru ca sa-si faca treaba, acolo unde considera ca s-a incalcat legea”, a punctat seful de la Palatul Victoria.

Cititi mai multe detalii despre acest subiect aici: Puternicii lumii isi “scalda” averile murdare in Panama!

Va reamintim ca si “National” a avut o campanie despre <‘baietii destepti’ ai offshore-urilor din Panama>. Cititi detalii aici: Cine sunt “baietii destepti” ai offshore-urilor din Panama despre care nu s-a scris niciodata!

Telegondolele lui Costin Marian Francu au carat milioane de euro in Panama

Denuntatorul lui Mazare si-a pitit milioanele din afacerile cu fier vechi in Panama

173 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger