AcasăPoliticaPonta anunta remanierea de toamna

Ponta anunta remanierea de toamna

Din toamna, Guvernul s-ar putea sa aiba o noua componenta

Ministrii PSD  vor fi scosi la raport.  Undeva la sfarsitul lunii august, iar mentinerea lor in functii va depinde de modul in care si-au indeplinit atributiile.

Din toamna, Guvernul s-ar putea sa aiba o noua componenta

Toamna ar putea veni cu o remaniere. O spune chiar premierul Victor Ponta, care a reamintit ca, dupa vacanta, va avea loc o analiza a ministrilor sustinuti de PSD. ”Pana la urma si eu, ca prim-ministru, si ceilalti, suntem sprijiniti de PSD, e normal, in fata structurilor politice, la sfarsit de august, sa prezentam un raport de activitate si sa vedem daca ne-am facut treaba sau nu. E o chestie de functionare corecta a mecanismului intern al PSD. (…) O remaniere este posibila. Nu am insa in vedere un ministru anume”, a afirmat seful Executivului, exprimandu-si rezervele in ceea ce priveste o posibila evaluare a liberalilor. ”E problema lor cum isi analizeaza ministrii. Nu pot eu sa intervin. Daca am o nemultumire grava, il informez pe Crin Antonescu si il remaniez daca e cazul”, a mai spus Ponta.

Fenechiu si Stroe s-ar putea sa nu mai apuce toamna

Chiar daca oficial sustine ca nu se amesteca in ciorba liberalilor, premierul nu va ezita sa-l demita pe Relu Fenechiu daca instanta il va condamna pe 12 iulie. Totodata, surse din PSD au declarat ca, in lumina celor doua scandaluri – coruptia de la varful Ministerului de Interne si Liceul Dimitrie Bolintineanu – liberalul Radu Stroe ar urma si el sa fie schimbat din fruntea MAI.

[poll id=”549″]

author avatar
Adelina Ionicel
548 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger