AcasăPoliticaPremierul a transmis condoleante rudelor militarului ucis in Afganistan: "Familia va avea...

Premierul a transmis condoleante rudelor militarului ucis in Afganistan: „Familia va avea intreg sprijinul Guvernului”

Victor Ponta

Mesajelor de condoleante exprimate de catre seful statului si, respectiv, ministrul Apararii, Mircea Dusa, se alatura si cel al premierului Ponta, care a adresat condoleante familiei militarului decedat, duminica, in timpul unei misiuni de patrulare in Afganistan.

Victor Ponta

Plutonierul-major Claudiu Constantin Vulpoiu a cazut la datorie in Afganistan, dupa ce masina militara in care se aflau mai multi militari romani a fost tinta unui atac sinucigas, a transmis primul-ministru, odata ce a primit vestea tragica. „Am primit cu durere in suflet vestea pierderii vietii, in misiune, a plutonierului-major Claudiu Constantin Vulpoiu, victima unui atac sinucigas in Afganistan. Adresez cele mai sincere condoleante familiei sale, care se afla intr-un moment de grea incercare si pe care o asigur ca va avea intreg sprijinul Guvernului Romaniei”, se arata in mesajul semnat de premierul Ponta.

Totodata, seful Executivului a dat asigurari ca Guvernul va face tot ce ii sta in putinta pentru a-i ajuta pe ranitii in teatrul din Afganistan. Conform MAPN, cei cinci militari care au suferit leziuni  si au fost dusi rapid la spital, duminica, sunt sublocotenentul Ionut Alin Marinescu, plutonierul-major Florin Ionel Murarescu si caporalii clasa a III-a Marius Cristian Canuci, Marius Bogdan Radu si Eugen Valentin Patru. „Suntem alaturi, de asemenea, de cei cinci romani care au fost raniti in urma acestui tragic atac. Reconfirm angajamentul Guvernului de a-i ajuta in orice mod cu putinta pe toti cei care au avut de suferit in urma sacrificiilor pentru tara”, asigura seful Executivului.

Citeste si :

author avatar
Cristina Stefan
127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger