AcasăPoliticaPremierul a fost la Cotroceni. Discutii cu seful statului, despre problemele din...

Premierul a fost la Cotroceni. Discutii cu seful statului, despre problemele din Sanatate

Actuala situatie de criza din sistemul sanitar – pe fondul dezinfectantilor folositi in spitale si a recentelor rezultate ale testelor in privinta concentratiei acestor produse – a ajuns sa fie analizata si la Cotroceni, in cadrul unei intrevederi de lucru a sefilor celor doua Palate.

Discutiile au avut loc in prima parte a acestei zile, concluzia la care s-a ajuns, din cate s-a transmis public, prin intermediul unui comunicat, din directia Cotrocenilor, fiind aceea ca e cazul sa se adopte noi norme de control si testare atat a dezinfectantilor, cat si a conditiilor de sanitatie in unitatile spitalicesti autohtone. Totul, pentru a se evita, mentioneaza sursa citata, „ca incoerenta si absenta unor proceduri clare sa nu mai conduca la situatii de genul celei existente in acest moment”.

Totodata, se doreste a se sti faptul ca presesintele si premierul comunica in mod constant pe aceasta tema urmarita atent, la nivelul intregii opinii publice, de zile intregi. „Presedintele Romaniei se afla in permanenta legatura cu Premierul pentru a evalua criza din sistemul sanitar, deciziile care se iau pentru a rezolva situatiile de urgenta, precum si planul de masuri care trebuie aplicat in vederea gestionarii pe termen mediu si lung a problemelor din Sanatate”, s-a mai comunicat dupa intrevederea de la Cotroceni.

Ar mai fi de mentionat faptul ca la intalnirea de astazi au mai fost discutate, in prezenta ministrului Apararii, si aspecte ce tin de pregatirea Summitului NATO din Polonia, din iulie.

79 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger