AcasăPoliticaPremierul a anuntat cand vor fi trimise Parlamentului noile Coduri Fiscale

Premierul a anuntat cand vor fi trimise Parlamentului noile Coduri Fiscale

Mai e foarte putin pana cand noul Cod Fiscal si cel al noului Cod de Procedura Fiscala vor fi trimise Parlamentului. Premierul Ponta a anuntat ca, in doua zile, proiectele urmeaza sa plece catre Senat.

Seful Guvernului a precizat, luni dupa-amiaza, ca in cea de-a doua parte a acestei zile, cat si in cursul zilei de maine se va lucra in vederea obtinerii ultimului aviz necesar- cel de la Ministerul Justitiei (MJ), inainte ca proiectele amintite sa ajunga in atentia Legislativului, pentru dezbatere in comisii si apoi in plen, senatul fiind prima Camera sesizata.

Totul in conditiile in care, a mai anuntat premierul, toate ministerele care au avut caracter decizional in aceasta privinta si-au dat deja avizul pe cele doua proiecte. „Dupa lupte seculare, astazi (luni-n.r) avem toate avizele- mai putin cel de la MJ- care intotdeauna este ultimul. (…) Miercuri, in cadrul sedintei de Guvern – sper sa nu mai intervina nimic neprevazut- sa putem transmite parlamentului cele doua Coduri”, a punctat Victor Ponta.

Drept urmare, cel mai probabil, peste doar doua zile proiectele noului Cod Fiscal si cel al noului Cod de Procedura Fiscala vor fi trimise Parlamentului, urmand ca, odata ce le primesc, cele doua Camere sa dezbata cele doua demersuri legislative.

author avatar
Cristina Stefan
67 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger