AcasăPoliticaPrefectul de ILFOV: Se incearca deturnarea alegerilor europarlamentare

Prefectul de ILFOV: Se incearca deturnarea alegerilor europarlamentare

Prefectul de Ilfov sustine ca sunt semne cum ca se incearca deturnarea procesului electoral. Neregulile au fost anuntate sambata, in videoconferinta de la MAI.

Prefectul de Ilfov sustine ca „sunt semnale punctuale legate de o posibila deturnare a alegerilor de la calea legala”. Declaratia a fost facuta in timpul unei videoconferinte organizate de Ministerul de Interne cu autoritatile locale.

„In ultima perioada exista tot felul de semnale si v-as cere permisunea sa va raportez personal despre niste situatii punctuale care se inregistreaza la nivelul judetului Ilfov cu privire la procesul electoral care se pare ca va fi deturnat de la calea legala sau se incearca lucrul acesta”, a spus prefectul de Ilfov.

Acesta a fost invitat la Minister pentru a discuta despre aceasta problema. „Eu am rugamintea sa respectati legea, va astept la minister daca aveti probleme deosebite”, i-a transmis Gabriel Oprea.

In replica, presedintele CJ Ilfov, Marian Petrache a declarat la Realitatea TV: „Eu nu am cunostinte de asemenea fapte, dar e penibil ca prefectul judetului sa vorbeasca de posibile fapte fara sa le enumere. Rostul lui este sa vegheze la respectarea legalitatii intr-un judet. Daca are elemente care sa conduca la ideea ca acolo s-ar putea intampla ceva, el trebuie sa le anunte si sa se ia masurile directe astfel incat procesul electoral sa se desfasoare in conditii normale”.

Foto: bacau.net

author avatar
Alina Costache
208 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger