AcasăPoliticaPredoiu si Vanghelie si-au depus candidaturile pentru primarie in aceasta dupa-amiaza

Predoiu si Vanghelie si-au depus candidaturile pentru primarie in aceasta dupa-amiaza

La distanta de doar cateva zeci de minute, ce-i drept in birouri electorale diferite, cei doi politicieni si-au inscris, oficial, intentiile de a intra in cursa electorala din vara.

Primul care si-a anuntat planurile pentru cursa electorala care urmeaza sa inceapa in scurta vreme a fost Catalin Predoiu. Cu gandul de a transforma Capitala intr-un ‘oras al visurilor noastre’, liberalul a pus accent pe faptul ca are alaturi o echipa.

Va reamintim ca fostul ministru al Justitiei – a patra propunere a PNL-ului pentru aceasta postura – aspira la fotoliul de primar general al Capitalei, cursa in care intra, dupa cum a anuntat inca deunazi, in tandem cu Ciprian Ciucu, recent inscris in formatiunea liberala – si-a depus candidatura la Biroul Electoral Municipal, avand alaturi mai multe nume cunoscute din randul partidului al carei organizatii de Bucuresti o conduce momentan.

Ulterior, de la Biroul Electoral a iesit si Marian Vanghelie. Nu singur, ci alaturi de colegii sai de partid, printre ei si cei sase aspiranti la functiile de primar- al Bucurestilor si de sector, la scrutinul din 5 iunie, dar si de persoane ce pareau a fi simpli simpatizanti. „Am curajul sa ma bat in continuare cu sistemul (…) si sa le spun ca ei nu mai reprezinta nici oamenii, nici stanga”, a sustinut Vanghelie, inainte sa paraseasca Biroul Electoral al sectorului 5. Pe scurt fie spus, Vanghelie – actualmente lider la Partidului Dreptatii Sociale -a parut convins ca va iesi primar ‘cu un scor foarte bun’.

Va reamintim ca azi e ultima zi in care se mai pot inscrie aceste candidaturi pentru alegerile locale din 5 unie, ca urmare se poate spune despre cei doi politicieni ca au facut acest pas pe ultima suta de metri.

74 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger